Overige evenementen

Bunde--Rabobank Pleinfestival

Zaterdag, 30. Juni 2018, 19:00 - 23:59
 
rabobank-pleinfestival-2018.jpg

Op zaterdag 30 juni is er weer het traditionele Rabobank Pleinfestival, een avond vol zang, dans en lichte muziek. De slagwerkgroep opent het festival en vervolgens zullen er afwisselend optredens zijn van de harmonie, kinderkoor Sing2Joy en Dansstudio op den Camp. Ze nemen een keur van slagwerkinstrumenten mee naar het St. Agnesplein en het optreden zal ongetwijfeld weer zeer indrukwekkend worden. De harmonie zal veelal lichte zomeravond muziek voor U gaan uitvoeren, van een zwoele paso doble tot de Keltische muziek uit Hymn of the Highlands maar ze zullen ook nog voor U gaan zingen.

Traditiegetrouw zullen de leerlingen van Dansstudio Op den Camp weer een mooie voorstelling geven van moderne dans en zal het kinderkoor van basisschool Franciscus hun leukste liedjes laten horen.

Na afloop van het concert hoeft U echt nog niet naar huis want er is nog live muziek verzorgd door het nieuwe St. Agnes Combo en de volkszanger Eddie Wester. Tot ziens allemaal op het St. Agnesplein op zaterdagavond 30 juni!

Organisatie: Harmonie St. Agnes, http://www.harmoniebunde.nl 

 

 
Locatie : Pleinfestival
St. Agnesplein
Bunde

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.