Overige evenementen

Vijlen--Dag van de Kampvuurmuzikant

Zaterdag, 30. Juni 2018
 

Dag van de Kampvuurmuzikant óók bij de Paradijsvogels in Cottessen.
Zaterdag 30 juni is de Dag van de Kampvuurmuzikant in heel Nederland en op een plek in Limburg. Op die dag spelen zo’n 70 muzikanten bij het kampvuur op 15 verschillende Natuurkampeerterreinen in Nederland, waaronder bij de Paradijsvogels in Cottessen.

Muzikale acts
Per locatie spelen vijf muzikanten rondom het kampvuur. Ze spelen elk een set van dertig minuten met bekende meezingers of juist zelf gecomponeerde nummers. Het publiek bekijkt welke act het best past bij het kampvuur. Per locatie is er één publieksfavoriet. De publieksfavorieten worden uitgenodigd om te komen spelen op het Kampvuurfestival, een nieuw initiatief van Stichting De Groene Koepel, op zaterdag 8 september 2018.
Kampvuur
De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Wie heeft er geen positieve herinneringen aan het zingen bij het kampvuur, op schoolkamp of bij scouting? Op de Natuurkampeerterreinen is bijna altijd een kampvuurplek aanwezig, om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken. Kijk voor meer informatie over de Dag van de Kampvuurmuzikant op www.dagvandekampvuurmuzikant.nl.
Programma bij de Pradijsvogels:
Aanvang van het festival is om 20.00 uur met de opening van het festival en voorstellen van de muzikanten en de jury.
Optredens zijn er van Camiel Nijpels uit Maastricht, “”Sjeng Fransse”” uit Thull ( Jean Keulen),
Tree of a Kindle ( Pieter Dekkers), het Hugo Hugo Kombi (Hugo Konings) en van Jean Notermans uit Gulpen
Rond 23.15 verwachten we dan de uitslag van de jury, de prijsuitreiking en een toegift van de winnaar Limburgs kampvuurmuzikant 2018.
24.00 einde muziek en sluiting.
Goed om te weten.
De entree is 5,- pp. Dranken en kleine hapjes verkrijgbaar.
Bij slecht weer verhuizen we naar binnen.
Ons adres is Hoeve ten Bosch in Cottessen – Vijlen. volg ter plekke “”Cottessen”” en nog beter “” Hoeve ten Bosch””.
De winnaars van uit het hele land ( www.dagvandekampvuurmuzikant.nl) stijden op 8 sept in Dronten strijden voor de Nederlandse kampioenstitel Kampvuurmuzikant 2018.
Meer informatie?
Bij de Paradijsvogels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telnummer 06-46432582 (Paul Franssen)

 
Locatie : Paradijsvogels
Cottessen 12
Vijlen

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.