Overige evenementen

Cottessen--Dag van de Kampvuurmuzikant

Zaterdag, 30. Juni 2018, 20:00 - 00:00
 
paradijsvogels.jpg

Beeld je eens in: je zit buiten bij een knapperend vuurtje. Het schemert en langzaam worden de sterren boven je hoofd zichtbaar. Je neemt een slokje van je zomerdrankje, er is goed gezelschap om je heen. En vervolgens kun je luisteren naar prachtig getokkel, verhalende teksten of heerlijke meezingers van veelbelovende muzikale talenten. Klinkt goed toch?

Daarom organiseert Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur elk jaar op meer dan twintig Natuurkampeerterreinen De Dag van de Kampvuurmuzikant.

De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Op de Natuurkampeerterreinen is bijna altijd een kampvuurplek aanwezig, om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken. De Dag van de Kampvuurmuzikant is het vervolg op De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland, dat in 2016 voor het eerst werd georganiseerd door de Groene Koepel. Het evenement, dat toen bestond uit voorrondes en een finale, was een groot succes.

De line-up voor De Dag van de Kampvuurmuzikant is bekend! Op 15 Natuurkampeerterreinen door het hele land kun je je laten verwarmen door de muziek, het vuur en het samen buiten zijn.
https://dagvandekampvuurmuzikant.wordpress.com/line-up/

Optredens bij de Paradijsvogels te Cottessen van :
* Camiel nijpels
* Sjeng Fransse ( Jean Keulen)
* Hugo Kombi ( Hugo Konings)
* Jean Notermans
* Three Of A Kindle ( Pieter Dekkers)

Rond 23.15 uur wordt de uitslag van de jury verwacht, volgt de prijsuitreiking en een toegift van de winnaar.
€ 5,00 perpersoon. Dranken en kleine hapjes verkrijgbaar.
De winnaars van elk kamp uit het hele land strijden op 8 september in Dronten voor de Nederlandse Kampioenstitel Kampvuurmuzikant 2018.

Stichting De Groene Koepel
Initiatiefnemer van het evenement is Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur. In de huidige, sterk veranderende recreatiemarkt zet De Groene Koepel zich in voor de ‘groene verblijfsaccommodaties’. Onder de vier kernwaarden natuurbeleving, duurzaamheid, cultuurhistorie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn binnen De Groene Koepel vertegenwoordigd: de Natuurkampeerterreinen, de GroepsNatuurkampeerterreinen, de Trekkershutten en het DGK Lab, innovatie in recreatie.

 
Locatie : de Paradijsvogels/Hoeve ten Bosch
Cottessen 12
Cottessen/ Vijlen
6294 NE

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.