Overige evenementen

Houthem/ Sint Gerlach--Atelierconcert

Zaterdag, 30. Juni 2018, 17:00
 
atelierconcert.jpg

Blokfluitensemble Lunet laat volop van zich horen in maand juni. Je bent daarbij van harte uitgenodigd.

Programma 'Le temps perdu'
Muziek van Lluis Jorda/Mathieu Vermeulen, Martin y Coll, Antonio Vivaldi, Fulvio Caldini, Louis Prima, Sören Sieg, Jerry Gray en Christobal de Morales,  .

Verloren tijd. Verleden tijd. Wieg en graf, verleden en heden worden verbonden door de tijd. Nostalgie, swing, folk, ernst, weemoed. Onze klok tikt verder en de muziek geeft vorm aan de tijd die verstrijkt.

Vrije gave

De vijf leden van Blokfluitensemble Lunet zijn werkzaam als uitvoerend kunstenaar en docent in Nederland, België en Duitsland. Zij laten zich in hun blokfluitspel ook inspireren door hun andere muzikale vaardigheden, werkzaamheden en ervaringen.

De concertprogramma’s van Lunet zijn steeds samengesteld rond een thematische rode draad. Daarbij wordt geput uit een breed repertoire van zowel oude als nieuwe muziek, origineel of bewerkt. Recente programma’s van Lunet waren o.a. Gradus ad Parnassum: Muziekles voor Dummies, Muzikaal Labyrint, De “Foute” Noot, en Maatwerk.

Het ensemble treedt op in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en bracht o.a. twee werken in première van de Maastrichtse componist Jo van den Booren, die aan het ensemble zijn opgedragen.
Lunet zoekt graag de samenwerking op met andere musici, koren en kunstenaars uit andere disciplines.

Komende zomer 2018 maakt blokfluitensemble Lunet voor de derde maal een concertreis naar Zuid-Frankrijk met het programma Le Temps Perdu.


www.blokfluitensemblelunet.nl 

Aansluitend om 18.30 uur opening van het Hudson Museum Houthem, een kunstproject van de Art Rock Foundation.
Tentoonstelling: "Le temps trouvé'.
Georganiseerd door beeldend kunstenaar: Ben Leenen.
Kunstenaars: Fienke Teeken, Agnes Roothaan, Mariëlle Soons, Nieke Bosten, Hanneke van Buitenen, Regina Verhagen, Ri-Jeanne Cuppens.

 
Locatie : De Oude School
Vroenhof 18
Houthem /Sint Gerlach
6301 KG

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.