Overige evenementen

Mechelen--Midsummer Bluesnight!

Van Vrijdag, 22. Juni 2018
Tot Zaterdag, 23. Juni 2018
 
logo midsummer bluesnight 2018 new blue.png

De tiende editie van Midsummer Bluesnight! Blues in al zijn facetten, 3 bands op het hoofdpodium en 1 band in het café. Speciale jubileumeditie!

ROOTS LITTLE LOUIS
22 juni:
22.00 UUR - GRATIS ENTREE
Voor de tiende verjaardag van Midsummer Bluesnight delen wij uit!
Dit doen we op ludieke wijze met een fantastische Bluesmuzikant.
De voorstelling ROOTS wordt gebracht door Little Louis van Empel en is een muzikale ontdekkingstocht naar de oorsprong van de Blues. Little Louis verteld en zingt. Hij wisselt daarbij uniek beeldmateriaal af met songs, anekdotes en verhalen.

23 juni:
HOOK & PAARDEKOOPER
20/21.30/23.00 uur JJ-STAGE
Voor ons Juke-Joint podium hebben we dit jaar een bijzonder duo. Bas Paardekooper en Wouter Hoek zijn natuurlijk bekend van hun band Bas Paardekooper & the Blew Crue. Als duo spelen ze in een akoestische setting en brengen eigen werk en covers ten gehore. Wouter Hoek en Bas Paardekooper raken je in deze akoestische vorm met hun muziek tot op het bot!

MIKE'S ELECTRIC MUD
20.30-21.30.00 uur MAIN STAGE
Deze band rondom Maikel van Bogget is al een bekende naam binnen de Blues-scene. Ze speelden oa al op Hookrock en Moulin Blues en vertolken nummers van bijvoorbeeld Lester Butler & the Red Devils, the Fabulous T-birds en Guitar Slim. De Bluesharp, bespeelt door Maikel van Bogget, speelt in deze band een hoofdrol en zorgt in combinatie met de band voor een fantastische Blues ervaring!

ARIE VERHOEF & SLIM ROBIN
22.00-23.00 uur MAIN STAGE
Slim Robin is een Nederlandse harmonicaspeler/zanger bekend van zijn samenwerking met een aantal bekende Bluesbands.
Arie Verhoef op gitaar is ook een oud gediende. Hij is bekend van The Nervous Fellas. Samen vormen Robin en Arie nu een semi akoestisch duo waarvan je authentieke Blues kunt verwachten. Van Traditionals tot swingende Westcoast, de beide heren draaien er hun hand niet voor om!

SINNER BOY (UK)
23.30-01.00 uur MAIN STAGE
De band rond de sympathieke Brit Barry Barnes heeft zich tot doel gesteld de muziek van Rory Gallagher in ere te houden en dat doen ze met verve. De band, afkomstig uit Noord-West Engeland, heeft de reputatie dat ze de sound en de energie van Gallagher zeer dicht benaderen. Dit is niet zomaar een tribute band maar een fantastische groep muzikanten die oprecht een fantastische ode brengt aan Rory!

Stichting Midsummer Bluesnight:
http://midsummerbluesnight.nl/#Midsummerbluesnight  

 

 

 
Locatie : Café/zaal In de Kroeën
Hoofdstraat 23
Mechelen

 knop aanmelden 1

Als u een evenement wilt aanmelden, klik dan op bovenstaande knop.